Slimmer onderhoud

Een tuin onderhouden kost geld, maar met slim onderhoud bespaar je veel geld en geniet je meer van je groene tuin of zakelijke entree. Wat is nou slim onderhoud?

Gezamenlijk gaan we kijken hoe we van jouw tuin een slimme tuin maken.

Wij houden van groen. Jij van je tuin.

Onze passie is tuinen, dus we gaan voor een resultaat waar jij van kan blijven genieten

Sfeerimpressie

Zo werken wij

1 Gratis kennismaken

Wij komen bij jou langs en bespreken samen de mogelijkheden en dat vormt zich tot een plan.

2 Vrijblijvende offerte

Geen verrassingen, maar een duidelijke prijs. Daar houden we allemaal van.

3 Uitvoeren

Een duidelijke planning met afspraken waar je op kunt bouwen. Zo geniet je snel weer van je tuin.

4 Garantie

Ook op je tuin zit garantie. We beloven namelijk kwaliteit en geven daarom 12 maanden garantie.

Dit vinden klanten van UNIQUO

Google Reviews

Wij vinden het fijn om jou te laten zien wat onze klanten van ons vinden. Wel een prettig idee. We sturen geen spam e-mails met verzoeken om ons te beoordelen, dit vragen we liever persoonlijk. 

Transparant
Omdat wij het belangrijk vinden om open en eerlijk naar onze klanten te zijn, hopen we ook dat de review open en eerlijk naar ons is. Wanneer een ervaring negatief is mag dit ook zeker als review geplaatst worden maar natuurlijk doen we ons uiterste best om jouw ervaring meer dan tevreden te maken.

Wil je een review lezen of plaatsen? Check onze google pagina

Peter Fransen
Peter Fransen
Google Review
Lees verder
De hovenier verwerkt de opdracht in duidelijke afspraken en realiseert het werk vakkundig en snel. De twee meter hoge beukenhaag geknipt en de Sneeuwbal mooi in vorm gesnoeid. Alles keurig opgeruimd achter gelaten en voor een schappelijke prijs.
Janny bakker
Janny bakker
Google Review
Lees verder
Bij ons heeft UNIQUO hoveniers de beukenhagen, de coniferenhagen, de laurier en de kegelbeuk weer netjes in model gebracht. Werkt vakkundig, netjes en snel. Maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Korte lijnen en prettige communicatie. Kortom: zeker een aanrader!
Jeffrey Volders
Jeffrey Volders
Google Review
Lees verder
UNIQUO Hoveniers is een klantvriendelijke en professionele Hoveniersbedrijf die het vak verstaat. Fijn in omgang en duidelijke afspraken. De lijnen zijn kort en er wordt open en eerlijk inzage gegeven in het proces. Vragen worden beantwoord en eventuele moeilijkheden/obstakels worden met de klant besproken. Het voelt vertrouwd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Nu tweemaal gebruik gemaakt van diensten. 1x aanleg voortuin en 1x een projectje voor onze moestuin. Beide keren keurig gewerkt. Vriendelijk in omgang.
Previous
Next